HFL producten

Professionele voetverzorging

In mijn praktijk werkt ik met de professionele voetverzorgingslijn van HFL Laboratories en de nagelolie van Famous Names “Dadi Oil”.

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging.
Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product.

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook van de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere bij schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis.

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional.
Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

Dadi’ Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen.

Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

Dadi’Oil van Famous Names Products is extra werkzaam voor de dagelijkse verzorging van je nagels en nagelriemen en ideaal in combinatie met de HFL Solution Spray.

De producten van HFL en/of Dadi’Oil zijn te koop in mijn praktijk of via de webshop te bestellen.

 

 

 

HFL laboratories producten;

N

Dermatologisch getest & allergieën vrij
Er worden enkel klinische grondstoffen gebruikt in de producten

N

Diabetici, kinderen & zwangere vrouwen
Alle producten mogen worden gebruikt door kwetsbare doelgroepen

N

Doeltreffend behandelen
Behandel aandoeningen waar je vroeger geen weg mee wist!

N

Specialist op het gebied van voetverzorging en lichaamsverzorging