Massages

Voor particulieren en bedrijven
De Massage & Beautybrigade biedt verschillende soorten massages, die lichaam en geest tot rust brengen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van mijn diensten. Hieronder een korte uitleg over de massages die ik geef. Uiteraard is een combinatie van verschillende massages ook mogelijk.
Anti stress massage
De Anti Stress massage is een ontspannende en rustgevende massage. Ideaal voor mensen met een stressvolle baan, veel aan hun hoofd hebben of een druk leven leiden.

Tijdens deze massage worden schouders, nek en het hoofd gemasseerd. De spieren zowel zacht als diep gemasseerd. Waar mogelijk werk ik met drukpunten voor extra ontspanning.

Lees hier meer over anti stress massage.

Bedrijfsmassage
Bedrijfsmassage Ga stress en klachten te lijf met bedrijfsmassage. Makkelijk en snel in te zetten in uw bedrijf met als gevolg “gezonde” en vitale medewerkers.

Lees hier meer over bedrijfsmassage

Cupping massage
De Bellabaci cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. Deze cupping massage is een diepwerkende massage, vergelijkbaar met bindweefselmassage. Het werkt niet alleen tegen cellulite en verslapte huid, maar ook bij vastzittende spieren. De behandeling is hierdoor zeer geschikt voor rug-, schouder- en nekklachten.

Lees hier meer over cupping massage

Evenementenmassage
Evenementen massage Even een break tijdens lange vergaderingen of seminars, extra aandacht bij uw stand, een “extraatje” voor de bezoekers of op zoek naar een cadeau voor speciale gelegenheden?

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw evenement tot een groot succes te maken.

Lees hier mee over eventmassage.

Hoofd-/gezichtsmassage
Bij de hoofd-/gezichtsmassage worden het hoofd, nek en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd door middel van drukpunten, knedingen en strijkingen.

Deze massage geeft je snel een diepe ontspanning.

Lees hier meer over hoofd-/gezichtsmassage.

Klachtgerichte massage
Klachtgerichte massageLast van onverklaarbare klachten? Hoofdpijn, aangezichtspijn, pijn in de nek/schouders, lage rugpijn of andere soortgelijke klachten die maar niet overgaan?

Herken jij jezelf in bovenstaande zin(nen)? Dan kun je baat hebben bij mijn klachtgerichte massage. Ik kan in veel gevallen de klachten verlichten of oplossen.

Lees hier mee over de klachtgerichte massage.

Ontspanningsmassage
 Een totale ontspanning voor je lichaam en geest. Onder het genot van een rustig muziekje worden afhankelijk van de duur van de massage benen, voeten, rug, nek, schouders, armen en handen gemasseerd.

De ontspanningsmassage die ik geef is een combinatie van drukpuntmassage en westerse massagetechnieken.

Lees hier mee over ontspanningsmassage.

Massage aan huis

Massage op locatie Massage aan huis of op locatie is op veel plaatsen inzetbaar. De massage is niet alleen voor thuis, maar ook tijdens een weekendje in een bungalowpark, strandhuisje of in een hotel te reserveren.

Ik neem mijn massagetafel of massagestoel mee naar de locatie en kan ter plaatse de massage geven. 

Lees hier meer over massage aan huis.

Reiki massage
Reiki massageEen Reiki massage is een behandeling van verschillende handposities in combinatie met zachte massagetechnieken. Deze behandeling wordt gegeven op een massagetafel of massagestoel.

Tijdens de Reiki massage wordt er energie doorgegeven. De ontvanger van de massage bepaalt bewust of onbewust wat hij met deze energie doet.

Lees hier mee over Reiki massage.

Stoelmassage
stoelmassageEen stoelmassage is de perfecte manier om snel te ontstressen!
In 20 of 30 minuten ontvang je een massage van schouders, rug, nek, hoofd,
armen en handen.
Bij deze massage wordt er geen olie gebruikt en kun je de kleding aanhouden. Indien je liever met olie gemasseerd wordt kan dat, in overleg, ook. Ik maak tijdens deze massage gebruik van shiatsutechnieken, knedingen en klassieke massagetechnieken.

Lees hier meer over stoelmassage.

Voetmassage
Je voeten gebruik je dagelijks. Laat ze eens verwennen!

Een goede voetmassage zorgt ervoor dat de bloedtoevoer toeneemt en opgebouwde spanning in de voetspieren verdwijnt.

Lees hier mee over voetmassage.

Zwangerschapsmassage
zwangerschapsmassageWel eens gedacht aan een massage tijdens je zwangerschap?
Zwangerschapsmassage biedt je de rust om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam en helpt bij het afvoeren van overtollig vocht in je voeten, enkels en benen.
Het is tevens erg fijn om de zwangerschapsmassage te ondergaan ter vermindering en bestrijding van pijn.

Lees hier meer over zwangerschapsmassage. 

Voor een afspraak in mijn praktijk kun je onderstaande button gebruiken.

Gelieve zelf  2 (grote) handdoeken mee te nemen wanneer je een massage afspraak hebt. Een om op te kunnen liggen, de ander voor over je heen.
Ben je je handdoek vergeten? Geen probleem. Voor € 2,00 mag je handdoeken gebruiken van de praktijk.

Heb je of wil je een cadeaubon? Wil je meer informatie of een massage aan huis ?
Neem dan contact op via het contactformulier.

Enkele voordelen van massage
N
Bloeddruk verlagend
N
Stress verminderend
N
Verbetert de bloedcirculatie
N
Geeft rust, balans en energie
N
Afvalstoffen worden afgevoerd