Bedrijfsmassage

Uw medewerkers vitaal en ontspannen

Hoe ontspannen zijn uw medewerkers? Komt de stoom al uit de oren? Tintelen de vingers steeds vaker? Bedrijfsmassage biedt uitkomst!

Veel mensen brengen meer tijd achter hun bureau of op kantoor door dan ze zelf doorhebben. Langdurige vergaderingen, computerwerkzaamheden en een verkeerde werkhouding kunnen er voor zorgen dat uw medewerkers niet optimaal presteren. Zet daarom, op regelmatige basis, stoelmassage in en bevorder hiermee het welzijn van uw medewerkers.

Ga stress en “klachten” te lijf met de Massagebrigade door middel van bedrijfsmassage.

De voordelen en effecten van een bedrijfsmassage op het werk:

  • minder en korter ziekteverzuim;
  • een betere hantering van werkdruk;
  • preventie van werkgerelateerde klachten;
  • een betere lichaamshouding en werkhouding;
  • gemotiveerde medewerkers;
  • fiscale voordelen voor u als werkgever.

Uit onderzoek blijkt dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten zoals RSI (CANS) en symptomen van stress vermindert en helpt voorkomen. Het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 stoelmassages op het werk per maand. Echter zal je na enkele behandelingen al verschil voelen.

De stoelmassage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. Deze wordt door de masseur meegebracht.
Tijdens deze massage ontvangt je een massage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen.
De massage duurt ongeveer 20 minuten per persoon. Kortere of langere bedrijfsmassages zijn bespreekbaar.

De masseurs van de Massagebrigade staan voor je klaar om de spieren los te masseren, waardoor je heerlijk kunt bijkomen en gedachten even kunt loslaten. Hierbij maken wij gebruik van verschillende massage technieken waaronder klassieke massage, shiatsu en holistische massage. Op deze manier zorgen wij niet alleen voor ontspanning maar gaan wij tegelijkertijd ook aan de slag met eventuele probleemzones.

De Massagebrigade masseert ook bij kleine bedrijven en eenmanszaken.

Wilt u weten of bedrijfsmassage of werkplekadvies iets voor uw bedrijf is? Maak dan nu een afspraak voor een nadere kennismaking of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

< Terug naar alle massages >
Tarieven

Op aanvraag