Bedrijfsmassage

Uw medewerkers vitaal en ontspannen

Stoelmassages op de werkplek voor stressvermindering en welzijn

Zijn uw medewerkers gestrest en overbelast? Voelen ze de spanning in hun vingers, nek, rug?
Onze bedrijfsmassages bieden de oplossing!

Waarom Bedrijfsmassage?
Veel mensen brengen ongemerkt meer tijd achter hun bureau of op kantoor door dan ze zich realiseren. Lange vergaderingen, computerwerk en een slechte werkhouding kunnen ervoor zorgen dat uw medewerkers niet op hun best presteren. Daarom is het van essentieel belang om op regelmatige basis stoelmassages in te zetten om het welzijn van uw medewerkers te bevorderen.

Voordelen van Bedrijfsmassage:

  • Vermindert ziekteverzuim en bevordert korter verzuim.
  • Bevordert een betere omgang met werkdruk.
  • Voorkomt werkgerelateerde klachten.
  • Helpt bij het verbeteren van de lichaamshouding en werkhouding.
  • Verhoogt de motivatie van medewerkers.
  • Biedt fiscale voordelen voor werkgevers.

Onderzoek en Resultaten:
Onderzoek toont aan dat regelmatige stoelmassages klachten zoals RSI (CANS) verminderen en helpen voorkomen, evenals symptomen van werk gerelateerde stress. Het beste resultaat wordt behaald bij minimaal twee stoelmassages op de werkplek per maand, maar zelfs na enkele behandelingen zult u merkbaar verschil ervaren.

Onze stoelmassages:
Onze stoelmassages worden uitgevoerd op speciale ergonomische stoelen die onze masseurs meebrengen. Elke massage richt zich op het hoofd, de nek, de rug, de schouders, de armen en de handen. De duur van elke sessie bedraagt ongeveer 20 minuten per persoon, maar we bieden ook aanpassingen voor kortere of langere massages, afhankelijk van uw wensen.

Onze masseurs:
Onze ervaren masseurs, van de Massagebrigade, staan klaar om uw spieren te ontspannen, zodat u kunt ontstressen en uw gedachten even kunt loslaten. We passen verschillende massagetechnieken toe, waaronder klassieke massage, shiatsu en holistische massage, om niet alleen ontspanning te bieden, maar ook eventuele probleemgebieden aan te pakken.

Geschikt voor ieder bedrijf:
De Massagebrigade verzorgt bedrijfsmassages, niet alleen voor grote organisaties maar ook voor kleinere bedrijven en eenmanszaken.

Ontdek of Bedrijfsmassage bij uw bedrijf past:
Wilt u weten of bedrijfsmassage of werkplekadvies geschikt is voor uw bedrijf? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijke kennismaking of vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons.

 

< Terug naar alle massages >
Tarieven

Op aanvraag