Evenementen & Beurzen

Een aangename onderbreking of publiekstrekker
Even een break tijdens lange vergaderingen of seminars, extra aandacht bij uw stand, een “extraatje” voor de bezoekers of op zoek naar een cadeau voor speciale gelegenheden? Zet dan evenementenmassage in!

Een stoelmassage of ontspanningsmassage is een aangename onderbreking tijdens evenementen en beurzen. Maar ook een hoofdmassage, nek/schoudermassage, voetmassage of handmassage behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan:

Vergaderingen en congressen

Een vergadering of congres is niet alleen inspannend voor de sprekers, maar ook voor de andere aanwezigen. Uiteraard verwacht u alle aandacht van uw deelnemers. Laat zowel sprekers als deelnemers op het juiste moment bijkomen van intensieve besprekingen en presentaties. Een massage doet de deelnemers goed en geeft hen nieuwe energie voor het vervolg van de vergadering of het congres.

Feesten en evenementen

Stoelmassages en andere massages worden steeds vaker ingezet tijdens feesten en evenementen. Bezoekers ervaren de massage als een geweldige service. De masseurs kunnen op uw verzoek de kleur van hun kleding en, wanneer er gekozen wordt voor stoelmassage, de massagestoel afstemmen op de dresscode van uw feest of bedrijf.

Beurzen

Creëer extra aandacht voor uw stand. Door het aanbieden van een massage bij uw stand onderscheidt u zich zeker ten opzichte van andere standhouders. Een absolute publiekstrekker!

Speciale gelegenheden

Wilt u iemand in het zonnetje zetten of bedanken? Geef een massage als origineel en ontspannend cadeau. Of het nu om een verjaardag, jubileum, familiedag of Secretaressedag gaat, de Massage & Beautybrigade zorgt voor een onvergetelijk moment.

 

< Terug naar alle massages >