Wratbehandeling

 

Bij de Massage en Beautybrigade bieden wij effectieve oplossingen voor het verwijderen van voetwratten met de HTC wrattenpen.

Wat zijn voetwratten?

Voetwratten, ook wel verrucae genoemd, zijn virale infecties die vaak verward worden met likdoorns vanwege hun uiterlijke gelijkenis. Net zoals andere wratten op het lichaam, worden voetwratten veroorzaakt door een virus en zijn ze zeer besmettelijk. Een onderscheidend kenmerk is dat voetwratten op de voetzool vaak plat zijn door het lichaamsgewicht.

Hoe herken je een voetwrat?

Het is vaak lastig om wratten en likdoorns van elkaar te onderscheiden. Hier is een handige test: als een wrat pijn doet bij zijdelingse druk, terwijl een likdoorn pijn doet wanneer er direct op wordt gedrukt. Natuurlijk kun je ook je huisarts bezoeken. Constateert hij/zij dat je een of meerdere voetwratten hebt kun je voor een van de onderstaande oplossingen kiezen.

Oplossingen voor voetwratten:

1. Zelfbehandeling met een anti-wratmiddel: Deze producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek of drogisterij. Het aanstippen van de wrat kan echter lastig zijn als u de wrat niet goed kunt zien. Het is vaak raadzaam om het eelt dat de wrat bedekt te laten verwijderen door een pedicure.

2. Bevriezen met vloeibare stikstof door een huisarts: Deze methode kan effectief zijn, maar gaat vaak gepaard met blaarvorming en pijnlijke bijwerkingen.

3. HTC wrattenpen behandeling: Mijn specialiteit is de HTC (High Temperature Cauter) wrattenpen. Deze pen wordt gebruikt om de wrat lokaal aan te stippen. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en aanzienlijk minder ongemakkelijk dan het bevriezen van de wrat. Afhankelijk van de grootte van de wrat kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Gewoonlijk zijn 3 tot 4 behandelingen voldoende, met tussenpozen van 3 tot 4 dagen. Na de behandeling zul je weinig tot geen beperkingen ervaren, wat vaak wel het geval is bij behandelingen met stikstof of chemische pakkingen.

Voordelen van de HTC wrattenpen:

– Effectief: De HTC wrattenpen is een bewezen methode voor het verwijderen van voetwratten.
– Comfortabel: Je kunt direct na de behandeling weer normaal lopen en schoenen dragen, in tegenstelling tot het bevriezen van wratten, dat vaak langdurige pijn veroorzaakt.

Kies voor de Massage en Beautybrigade voor een pijnloze en efficiënte behandeling van voetwratten met onze geavanceerde HTC wrattenpen. Laat voetwratten niet langer uw comfort verstoren. Neem contact met mij op voor meer informatie of maak gemakkelijk, online, een afspraak.

Tarieven

Behandeling wrat(ten) met HTC-pen
Maximaal 4 wratten

  • 1 keer behandelen € 12,50
  • Kuur 3 á 4 behandelingen € 45,00
    Je moet dan om 3 á 4 dagen terug komen voor het aanstippen van de wrat.

Pedicure
Provoet

Lidnummer 318854

Praktijkgegevens

Beverwijkerstraatweg 32 (kamer 1)
1901 NJ Castricum
M. 06-52428265
E. mail@massagebrigade.nl

Openingstijden

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       10.00 - 21.00
Woensdag:   10.00 - 21.00
Donderdag:  10.00 - 21.00
Vrijdag:         10.00 - 17.00
Zaterdag:      Gesloten
Zondag:        Gesloten

 

Online reserveren

Voor een afspraak in mijn praktijk kun je onderstaande button gebruiken;

 
 
 
Heb je een cadeaubon of wil een massage aan huis ondergaan?
Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar mail@massagebrigade.nl