Selecteer een pagina

Zwangerschapsmassage

Ontspanning voor moeder en kind

Wel eens gedacht aan een massage tijdens je zwangerschap?

Zwangerschapsmassage biedt je de rust en tijd om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam en helpt bij het afvoeren van overtollig vocht in je voeten, enkels en benen. Het is tevens erg fijn om de zwangerschapsmassage te ondergaan ter vermindering en bestrijding van pijn. Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage belangrijke positieve effecten heeft zoals: beter slapen, minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen. Kortom, goed voor jou én goed voor je kindje!

Tijdens de zwangerschap gebeurd er in een relatief korte periode veel in je lichaam. De hormonen veranderen je spieren en gewrichten, alles wordt losser en soepeler om ruimte voor het kindje te maken en je op de bevalling voor te bereiden. Je kunt hierdoor last krijgen van je nek en rug en van bekkenklachten. Ook kun je door de hormonen vocht gaan vast houden en slechter gaan slapen. Tijdens de zwangerschapsmassage besteden wij extra aandacht aan de “klachten”.

Wanneer het liggen op de buik in de loop van de zwangerschap niet meer mogelijk of comfortabel is zal de houding op de massagetafel worden aangepast naar zijligging, ondersteunt door kussens.

30 minuten | Massage van rug, nek & schouders (zittend of liggend)
60 minuten | Massage van rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten.

 

< Terug naar alle massages >

Tarieven

30 minuten € 30,00
60 minuten € 50,00

Aan huis

60 minuten € 65,00*

* Eerste 15 kilometer vanaf Castricum geen extra kosten. Daarboven € 0,19 per kilometer enkele reis conform ANWB reisplanner

Voor een afspraak in mijn praktijk kun je onderstaande button gebruiken.


Heb je een cadeaubon of wil je deze massage aan huis ondergaan?
Neem dan contact op via het contactformulier.