Selecteer een pagina

Cupping massage

De Bellabaci cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. Deze cupping massage is een diepwerkende massage, vergelijkbaar met bindweefselmassage. Het werkt niet alleen tegen cellulite en verslapte huid, maar ook bij vastzittende spieren. De behandeling is hierdoor zeer geschikt voor rug-, schouder- en nekklachten.

De Bellabaci cupping massage is een cupping zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss”.

Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt gereinigd en afgevoerd.

Bellabaci cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het kan wel een lichte roodheid geven, maar deze is niet blijvend.

De massage die ik geef voer ik uit met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups. Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door vervolgens de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen, te schuiven, is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld.

Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. De behandeling heeft een geweldige, ontspannende en helende werking.

De therapeutische gevolgen van de behandeling van de huid kunnen zijn:
– het activeren van de huidstofwisseling
– het activeren van de fibroblasten, waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt
– het stimuleert de bloedcirculatie en de lymfe
– blokkades worden opgeheven
– gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd
– het verbetert de spierspanning

Hoe voelt Bellabaci massage?
Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie.

In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op één en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde zogenaamde “Cup Kiss” worden gevormd. Het is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid. Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en kan van een paar uur tot een paar dagen duren.

Wanneer mag je deze massage niet ondergaan?
Hernia, zwangerschap, kanker, spataderen, diabetici, ongecontroleerde hoge bloeddruk, lever-, nier- en hartaandoeningen, bloedverdunnende medicijnen, permanente fillers (gezicht)

Zelf aan de slag met Bellabaci cups? Bestel ze hier.

Tarieven

30 minuten € 32,00
60 minuten € 52,00

Contact

Massage & Beautybrigade
M. Krophollerlaan 23
1902 MA  Castricum
T. 0251-659232
M. 06-52428265
E. info@massagebrigade.nl

Openingstijden

Maandag:     10.30 – 21.00
Dinsdag:       10.30 – 21.00
Woensdag:   11.00 – 21.00
Donderdag:  10.30 – 21.00
Vrijdag:         10.30 – 17.00
Zaterdag:      12.00 – 16.00
Zondag:        Gesloten

Andere tijden, in overleg, mogelijk

 

Online reserveren

Voor een afspraak in mijn praktijk kun je onderstaande button gebruiken;

 

Heb je een cadeaubon?
Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@massagebrigade.nl