Fibromyalgie massage

Verminder je pijnklachten

Fybromyalgie massage voor pijnverlichting en ontspanning

Als je leeft met fibromyalgie, weet je hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Je hebt een gezonde levensstijl aangenomen en probeert actief te blijven zonder jezelf te overbelasten. Maar zelfs met deze inspanningen ervaar je regelmatig of dagelijks pijnklachten en zoek je naar een behandeling die verlichting kan bieden.

Wat is Fybromyalgie?
Fybromyalgie, ook bekend als weke delen reuma, is een vorm van reuma die gepaard gaat met ernstige spierpijn en stijfheid in het hele lichaam. Daarnaast kunnen mensen met fibromyalgie ook last hebben van symptomen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, stijfheid, slaapproblemen, darmklachten en concentratieproblemen.

Hoe Fybromyalgie massage helpt:
Als je jezelf hierin herkent, kan een fybromyalgie massage wellicht de verlichting bieden waar je naar op zoek bent. Hoewel er (nog) geen snelle oplossing is voor fibromyalgie, kan deze massage helpen om pijn en stijfheid te verminderen. Het richt zich niet alleen op de spieren, maar helpt ook om geestelijk te ontspannen, waardoor je beter met je symptomen kunt omgaan.

Massagekuur voor optimaal resultaat:
Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om een fybromyalgie massagekuur te volgen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit twee tot vier massages per maand in de beginperiode, waarna je het rustig kunt afbouwen naar één massage per maand.

Op maat gemaakt:
Bij de eerste massage bespreken we je klachten en wensen. Het is essentieel dat je volledig kunt ontspannen tijdens de behandeling. De fybromyalgie massage is afgestemd op de gevoelige plekken (tenderpoints) op je lichaam en richt zich ook op specifieke gebieden die jij aangeeft.

Speciale technieken voor pijnverlichting:
Tijdens de fybromyalgie massage pas ik speciale technieken toe. De massage verloopt in een rustig tempo om overprikkeling te voorkomen. Daarnaast werk ik met het aanspannen en ontspannen van spieren om de spierontspanning te bevorderen.

Stap naar ontspanning:
Na verloop van tijd, als je dat wenst, kun je overgaan naar meer “normale” massagetechnieken, en kiezen voor een ontspanningsmassage i.p.v. fybromyalgie massage.

Tarieven

30 minuten € 40,00

Gelieve zelf  2 (grote) handdoeken mee te nemen wanneer je een massage afspraak hebt. Een om op te kunnen liggen, de ander voor over je heen.

Ben je je handdoek vergeten? Geen probleem. Voor € 2,00 mag je handdoeken gebruiken van de praktijk.

Praktijkgegevens

Beverwijkerstraatweg 32 (kamer 1)
1901 NJ Castricum
M. 06-52428265
E. mail@massagebrigade.nl

Openingstijden

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       10.00 - 21.00
Woensdag:   10.00 - 21.00
Donderdag:  10.00 - 21.00
Vrijdag:         10.00 - 17.00
Zaterdag:      Gesloten
Zondag:        Gesloten

 

Online reserveren

Voor een afspraak in mijn praktijk kun je onderstaande button gebruiken;

 
 
 
Heb je een cadeaubon of wil een massage aan huis ondergaan?
Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar mail@massagebrigade.nl