Selecteer een pagina

Massage voor ouderen

Aanraking is een levensbehoefte, voor iedereen van alle leeftijden.

 

Bent u op oudere leeftijd of 65+ er?

Contact, aandacht en aanraking is voor ieder mens belangrijk. Met name tijdens het ouder worden lijken deze behoefte steeds minder plaats te vinden. Een zachte, liefdevolle aanraking kan veel rust, veiligheid en geborgenheid brengen.

Naar mate u ouder wordt, worden de spieren, over het algemeen, stijver. Hierdoor kan bewegen moeilijker worden.

Massage voor ouderen biedt de mogelijkheid om de spieren soepeler te houden en de flexibiliteit van het lichaam te blijven stimuleren. Daarnaast gaat massage verstijving tegen doordat het zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en de huid.

Er zijn diverse mogelijkheden: van een hand of voetmassage tot een volledige lichaamsmassage op een massagetafel. De massage kan rechtop, zittend in een stoel of rolstoel gegeven worden, maar kan ook, voor mensen die bijvoorbeeld bedlegerig zijn, in bed worden toegepast. Wilt u liever een massage met de kleding aan? Kies dan voor een stoelmassage, deze wordt over de kleding heen gegeven.

De massage voor ouderen kan vrijwel in alle woonomstandigheden plaats vinden. Ik kom aan huis, in woon-zorgcentra, verzorging-/en verpleeghuis en/of revalidatiecentra.
Natuurlijk is een behandeling in mijn praktijk ook mogelijk.

 

Terug naar alle massages

Tarieven

30 minuten € 30,00
45 minuten € 40,00
60 minuten € 50,00

Aan huis

30 minuten € 35,00*
45 minuten € 45,00*
60 minuten € 60,00*

* Eerste 15 kilometer vanaf Castricum geen extra kosten. Daarboven € 0,19 per kilometer enkele reis conform ANWB reisplanner