Selecteer een pagina

Basis cursus stoelmassage

Stoelmassage op de werkvloer wordt steeds populairder. Veel bedrijven nemen deze vorm van massage op in hun arbo-beleid. Hun werknemers varen er wel bij. Een daling van het ziekteverzuim, minder stressgerelateerde klachten en vooral; tevreden medewerkers!!

Leer een effectieve stoelmassage te geven via de basis cursus stoelmassage.

Ik ga niet uit van een vaste werk (kata) volgorde, zoals andere stoelmassage opleidingen en workshops, maar van je eigen kunnen als beginnend masseur.

Massage-ervaring is niet vereist. De massage is eenvoudig aan te leren en zowel privé als, na wat oefening, professioneel, te gebruiken. In de cursus wordt, naast het veel praktisch oefenen van de technieken, aandacht besteed aan een goede voorbereiding van de massage, de juiste lichaamshouding van de masseur en een goede instelling van de stoel. Daarnaast wordt een korte uitleg gegeven over de spieren, anatomie voor stoelmassage, die je tijdens een stoelmassage tegenkomt.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Voor een prijsopgave, meer informatie of het reserveren van een (privé) cursus stoelmassage kun je contact met mij opnemen.

 

< Terug naar alle massages >